After a very successful first year of dental volunteering in Tanzania last summer, the EDSA is very happy to announce applications opening for Pamoja - August 2016!Torej:

 

pozdrav vsem.

 

PRIJAVE ZA PAMOJA 2016 so ODPRTE

        

Pamoja, kar v slovenščini pomeni skupaj, je volonterski projekt, ki ga EDSA izvaja in organizira v povezavi z Tanzanijsko zvezo študentov dentalne medicine (TDSA) in Muhimbili univerzo za zdravstvo in sorodne znanosti (MUHAS). Projekt je lociran v Afriški državi Tanzanija, natančneje v mestu Dar el Salam in 200km zahodno v Morogoro. Gre za preventivni projekt katerega vodilo so štirje pomembni cilji:

 

Izobraževanje o ustni higieni.

Utrjevanje WHOjeve iniciative vzpostavljene s strani finskega tima.

Zagotavljanje zadostnega števila zobnih ščetk in zobnih past.

 

Pregled stanja in zagotavljanje osnovnih zobozdravstvenih storitev. 

 

 

Po letošnjem uspešnem začetku m (fotografije pamoje 2015, ki se je je udeležila tudi naša študentka Eva), projekt išče nove člane, nove prostovoljce, nove pozitivce in nove delavne ljudi, ki bodo Tanzanijo obiskali v Avgustu leta 2016.

 

Prijave se zbirajo do 7.12.2015

 

Iščejo se študentje z minimalno dvema letoma kliničnih izkušenj, pri čemer dodaten pomemben faktor igra posameznikov entuziazem! 

 

Hkrati do 7.12.2015 poteka tudi akcija zbiranja finančnih sredstev za EDSA volonterske projekte, ki je organizirana v obliki tekovanja za članice. Fakulteta, ki v predvidenem času zbere največ finančnih sredstev si zagotovi eno prosto mesto za pamoja 2016. Splača se!! 

V kolikor bi rad sodeloval pri zbiranju sredstev oz. imaš kakšno super idejo, piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Pogoji in navodila za prijavo so podrobneje obrazloženi v priponki, kjer najdete tudi ppt s predstavitvijo pamoje. 

 

Za dodatna vprašanja in pojasnila piši na:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

in sledi

 

www.edsaweb.org

www.sidsic.com

facebook